KIELTEN OPETUS

 

¿Quieres aprender o mejorar tu español?

Voulez-vous apprende l’une des plus belles langues du monde ?

Tiesitkö että espanja on mandariinikiinan jälkeen maailman puhutuin kieli? Tai että ranska on virallinen kieli 29 maassa ja sitä puhuu äidinkielenään yli 220 miljoonaa ihmistä?

Espanjan ja ranskan kieliopinnoista on hyötyä ja iloa, ja uuden kielen oppiminen tarjoaa aina uuden näkökulman maailmaan! Yksityistunneilla etenet opinnoissasi itsellesi sopivaan tahtiin, ja opintosisällöissä voidaan painottaa juuri sinulle tärkeitä aihepiirejä ja osa-alueita (esim. ammattisanasto, puhekieli, kielioppi). Tarjoan sinulle innostavan ilmapiirin, joustavuutta opintoihisi ja juuri sinua kiinnostavia opiskelumateriaaleja. Ryhmien ja yritysten tarpeisiin ja toiveisiin räätälöin espanjan ja ranskan kursseja alkeis- ja jatkotasolle sekä tarjoan tiiviitä kulttuuri- ja kielitietouspaketteja, joista on apua yhtä lailla matkustellessa kuin työelämässäkin.

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta pääaineenani espanjalainen filologia ja pitkänä sivuaineenani ranskalainen filologia. Olen asunut Espanjassa ja Ranskassa, ja painotan opetuksessani luontevaa kielenkäyttöä – opit siis sellaista kieltä, jota myös nativiipuhujat käyttävät. Kieliopintojen yhteydessä opiskellaan aina myös paikalliskulttuuriin ja yhteiskuntaan liittyviä asioita. Oppitunnit on mahdollista järjestää haluamassasi paikassa pääkaupunkiseudulla.

Hinnat: 60 min yksityistunti / à 30e. Kurssikokonaisuudet sopimuksen mukaan.